Over Mij

Mijn naam is Evelien Prins – van Eck.

Geboren in 1982 en opgegroeid in het dorpje Grave in een fijn gezin met lieve ouders, een oudere broer en een jongere zus.
Vanaf mijn 18eheb ik door studie en werk op verschillende plaatsen in Nederland gewoond. Inmiddels woon ik met mijn gezin in het dorpje Malden, vlak onder Nijmegen.
Ik ben getrouwd met Bart en heb drie dochters, Birgit (2007), Elin (2012) en Lara (201

Na het afronden van de middelbare school, vertrok ik naar Eindhoven om daar op het Grafisch Lyceum de toenmalig opleiding multimedia vormgeven te volgen. Toen ik dit diploma behaald had, werd ik aangenomen op de Design Academy, ook in Eindhoven. Na een korte periode kwam ik erachter dat deze opleiding mij niet pastte. Ik werd ongelukkig van de hoge werkdruk en het continue moeten leveren van creativiteit onder druk. Ik blokkeerde.

Ik besloot te stoppen en mijn hart te volgen naar een andere droom: werken voor Defensie. Ik werd aangenomen en ik heb 8,5 jaar bij de Koninklijke Landmacht gewerkt als onder-officier.

In deze periode beviel ik van mijn oudste dochter en tijdens de zwangerschap van mijn tweede dochter Elin kwam ik er achter dat ik dit werk niet meer goed kon combineren met de zorg voor mijn kinderen en een man die ook voor Defensie werkt. Met pijn in mijn hart nam ik afscheid, maar ik besloot me weer te gaan richten op mijn creatieve kant. Zo begon ik begin 2013 aan de vakopleiding op fotovakschool. Maart 2015 studeerde ik af als vakfotograaf.

Begin 2016 beviel ik van mijn derde dochter. Door een lastige start met veel huilen kwam ik via een familielid in aanraking met Eelke, een luisterkindwerker. Zij maakte dat jaar verschillende afstemmingen voor mij en mijn gezin.

Ik moet eerlijkheidshalve toegeven dat ik in het begin nogal sceptisch was en ook niet direct overtuigd was. Eigenlijk vond ik het “te mooi om waar te zijn”. Hoe kun je nou op afstand met iemand communiceren en problemen oplossen?!

Toen ik mijn dochters zag ontspannen in hun gedrag nadat er een afstemming op hen gemaakt was, was het voor mij duidelijk dat het iets heel bijzonders is. Mijn interesse in de luisterkindmethode was nog meer gewekt: ik wilde zelf leren hoe deze methode werkt.

Ik las enkele boeken van Diana van Beaumont en besloot ik mezelf in te schrijven voor de opleiding die begin 2017 van start ging.

Ik heb altijd gedaan wat ik leuk vond en wat op dat moment in mijn leven bij mij pastte. Na de geboorte van mijn derde dochter merkte ik dat ik mezelf was kwijtgeraakt. Tijdens mijn opleiding tot Luisterkindwerker heb ik mijzelf weer terug gevonden. Het was niet alleen een opleiding met diploma tot gevolg, maar ook een ontdekkingsreis voor mijn innerlijke zelf.

Ik vind het heel bijzonder dat ik nu anderen kan helpen met deze methode!