Reacties

Reactie van Samyra na een afstemming op haar dochtertje Puck:
Na ruim 1.5 jaar waren wij als ouders radeloos. Onze kleine diva Puck wilde maar niet (alleen) slapen. we hebben het ziekenhuis, de huilpoli, een slaappoli en een osteopaat bezocht. Dit alles zonder (groot) resultaat.
Via via hoorde we over luisterkindwerker, ik kon en wilde er niet zo veel mee. Vond het allemaal maar zweverig en te hocus spocus. En toch heb ik Evelien een mail gestuurd en gevraagd of zij onze Puck kon helpen. Wij kregen eerst een korte en later een volledigeafstemming. Zelfs na het lezen van deze afstemmingen stond ik er sceptisch tegenover. Het maakte wel indruk maar wist nog steeds niet wat wij er mee moesten……

Maar nu alweer weken (maanden) later durf ik deze recensie te schrijven.
Onze kleine nachtbraker slaapt !!! Ze slaapt in haar eigen kamer, ze slaapt in haar eigen bedje. Ze laat zich troosten maar lijkt zichzelf ook te kunnen “troosten”.
Ze huilt nog steeds weleens, ze wordt nog steeds weleens schreeuwend wakker maar ze valt (meestal) weer zelf in slaap. Ze slaapt het klokje rond, de ochtenden begint ze zingend of roepend naar papa of mama…

ik weet nog steeds niet zo goed wat ik er van moet vinden maar hoe dan ook: Evelien heeft onze kleine meid geholpen!!!!

Reactie van Stefanie na een afstemming op haar dochtertje Feline:
Ik heb het gelezen, echt prachtig! Ik voel me echt opgelucht.
Feline is echt veranderd, 1000 maal dank.
Echt geweldig mooi omschreven. Feline is nog wel moe en soms kribbig, maar het escaleert niet meer als we zeggen dat ze iets niet mag.

Reactie van Renuka:
Dag Evelien,
Zoals je weet geloof ik niet zo in dit soort dingen.
Echter doordat ik je graag wilde helpen, heb ik me opengesteld en je een vraag voorgelegd door je een mail te sturen. Toen ik binnen een paar dagen al reactie kreeg was ik verbaasd. Dat is snel. Ik dacht het even vluchtig door te lezen en dat ging niet.
Ik was zo onder de indruk over de uitwerking van je verhaal over mij. Bijna alles klopte en het was zo uitgebreid. Ik voelde erkenning en was echt onder de indruk. Vele mensen hebben mijn verhaal, geschreven door jou, op mijn Facebook gelezen en ook zij waren onder de indruk. Knap staaltje werk van jou en ik kan het nog steeds niet geloven. Het is zelfs zo dat mensen volop bij mij kwamen informeren over jou. Normaal ben ik heel kritisch en nu had ik geen op-of aanmerkingen. Nogmaals alle lof!! Heel veel succes verder
Liefs Renuka

Reactie van Bernie:
Hoi Evelien,
Ik heb de mail net pas gelezen. Zat wel een beetje angst achter om te gaan lezen en ik ben een paar dagen weg geweest.
Met tranen over mijn wangen heb ik het gelezen. Ja, wat jij opschrijft weet ik eigenlijk ook. Maar die antwoorden hé…….. ik wil te snel…..het is het beste als ik me daar bij neerleg. En dat ga ik nu ook doen!
Evelien, ontzettend bedankt hiervoor! Als je in mijn buurt was zou ik je een knuffel geven.

Reactie van Margot:
Evelien is een prettig mens! Toen ik hoorde wat voor een werk ze deed heb ik haar gevraagd om een afstemming van mijn dochtertje te maken. Mijn dochtertje is 2 jaar en werd ‘ s nachts vaak hard krijsend wakker! Eigenlijk al sinds haar geboorte.. dan ging het weer even goed waarna er weer maanden van onrustige nachten volgden. Na een week lang elke nacht 3 uur wakker te zijn geweest was voor mij de maat vol. Evelien heeft die dag erna een afstemming gemaakt en nadat ze daarmee klaar was kreeg ik een mooi en indrukwekkend verslag.
Zij omschreef mijn dochter alsof zij haar persoonlijk kende! Ze vertelt wat ze gezien heeft en hoe ze vervolgens samen met mijn dochter ervoor heeft gezorgd dat het haar ’s nachts niet meer lastig zal vallen.
Na het lezen van het verslag was ik ontroerd maar tegelijkertijd voelde ik me enorm opgelucht!
Sindsdien slaapt ze een stuk rustiger.. Ze wordt niet meer hard krijsend wakker en als ze wakker wordt krijg ik haar met een aai over haar bol weer in slaap..
ik ben blij dat Evelien gevraagd heb om een afstemming te laten maken!

Reactie van Heleen over een afstemming op haar dochter:
Je hebt haar goed omschreven. Bijzonder wat je beschrijft,Veerle heeft nu een week al geen voetstappen gehoord of iets voelen kijken na haar! Daar is ze heel blij mee, Het is voor Veerle heel fijn dat ze nu geen last meer heeft en bang wordt.
Het is bijzonder dat je dit zo kunt doen! Ik merk wel dat ze blij is dat je dit hebt gedaan. Ze zat er meer mee dan ik dacht.